vineri, 28 martie 2014

Pacientii Multumesc: Luminita Galasiu

Stimate Domnule Profesor,


Ma numesc Luminita Galasiu, am venit la dumneavoastra deoarece am facut un RMN cerebral constantindu-se astfel existenta unui meningiom in zona interemisferica anterioara. Am avut o recomandare a fiind cel mai bun in domeniu.


Pe data de 3.02.2014, la Spitalul SANADOR, o echipa medicala coordonata de D-l.Profesor Dr.V.Ciurea si la care au participat Dr.Munteanu Valentin, Dr.Diaconu Nicoleta si Dr.anestezist Rosca Veronica, s-a intervenit chirurgical practicindu-se rezectia in totalitate a formatiunii tumorale cu evolutie post operatorie favorabvila.


Aceasta interventie chirurgicala foarte dificila a fost incununata de succes datorita competentei echipei de medici specialisti condusi in mod expeptional de catre D-l Prof.Dr.V.Ciurea.
Am fost externata la data de 11.02.2014 cu diagnosticul "Proces expansiv intracranian frontal paramedian sting interemisferic (meningiom) operat".


Ulterior externarii am fost monitorizata permanent de catre Dl.Prof.V.Ciurea care mi-a recomandat un tratament post operator. Pe linga profesionalism am fost primita de Dl.Profesor de cite ori a fost nevoie, lucru rar intilnit.


Este un medic extraordinar pe care il recomand cu incredere, un chirurg de exceptie si mai ales un OM deosebit.


Multumesc D-nei. Dr.Rosca Veronica anestezist, care a fost linga mine cit a durat operatia.
Datorita competentei si omeniei dumneavoastra, Domnule Profesor, acum ma simt bine, duc o viata normala fapt pentru care va multumesc din suflet.


Cu mult respect si recunostinta,
Luminita Galasiu

Niciun comentariu: