joi, 19 iunie 2014

Pacientii Multumesc: Gatu Georgica

Ma numesc Gatu Georgica, 53 ani si am numai cuvinte de lauda pentru domnul profesor doctor Ciurea Alexandru.

Un om cu o moralitate cum rar intalnesti, un om cu suflet mare si caracter desavarsit. Am avut norocul sa se implice in cazul meu, o boala destul de grava si rara la noi. Eu aveam multiple hernii de disc cervical, toracal si lombar, in plus boala de care vorbesc ca fiind rara la noi, si anume STENOZA DE CANAL CERVICAL. Stenoza, pe care alti specialisti de la mai multe spitale de stat dar si particulare, la care am mers timp de un an de zile cu multiple examene RMN, nu au observat-o.

Domnul profesor Ciurea a fost singurul specialist care a depistat-o. Dupa simptomele mele si examen RMN la SANADOR. Am fost operata la spitalul privat SANADOR de catre echipa domnului profesor Ciurea , oameni profesionisti si sufletisti, carora le multumesc din suflet pentru ca acum este totul bine.

La varsta mea, 53 de ani, riscurile erau destul de mari de a ramane paralizata de la gat in jos, insa domnul profesor Ciurea m-a impresionat si m-a incurajat inca din prima clipa in care l-am cunoscut. Privirea, vorba, modestia si strangerea de mana m-au facut sa fiu increzatoare in reusita.

Citisem multe despre reusitele dumnealui si cu tot curajul si toata increderea mi-am lasat viata in mainile lui.

In spital, sectia neurochirurgie este condusa de domnul profesor Ciurea, am fost tratata cu multa atentie si respect, totul a decurs normal dupa operatie, fara sa fie nevoie de niciun fel de recuperare neurologica.

Astazi, la trei luni dupa interventia chirurgicala pe maduva spinarii, sunt un om normal.

Nu am cunoscut pana acum un medic dedicat meseriei si oamenilor bolnavi precum domnia sa.

Pentru mine, si sunt sigura ca nu sunt singura, este unic. Ii doresc multa sanatate, viata lunga si cat mai multe reusite! Este un exemplu de doctor si om, cum rar intalnesti in spitalele din tara noastra.

Va multumesc din inima, domnule profesor si va doresc tot binele din lume, pe care dumneavoastra cu mainile de aur pe care le aveti, l-ati dat pe parcursul anilor miilor de oameni bolnavi!

Recomand celor care au probleme neuro-chirurgicale sa apeleze cu incredere la domnul doctor profesor universitar Cirea Vlad Alexandru.

Niciun comentariu: