luni, 22 noiembrie 2010

Pacientii Multumesc: Povestea unei mame care inca mai poate zambi

Sunt Dumitru Mihaela in urma cu cinsprezece ani am dat nastere singurlui meu copil ce s-a innascut cu o malformatie congenitala si anume un meningoencefalocel (o punga plina de lichid cefalorahidian).Bucuria nasterii primului meu copil a fost umbrita de aceasta veste ,Doctorul de la maternitate spunandu-mi ca sunt tanara si mai pot avea copii fiindca acesta nu va avea sanse sa fie un copil normal riscand sa paralizeze daca acel meningo-encefalocel v-a fi extirpat la o varsta frageda iar daca v-a fi lasat intact ar putea creste extrem de mult

Cu toate ca acel doctor de la maternitate mi-a dat de inteles ca lupta impotriva vietii normale a propriului meu copil este in zadar.Am hotarat impreuna cu sotul meu sa cautam o alternativa rapida cat mai eficienta pentru a fi extirpata aceasta malformatie. deoarece nu puteam sta cu mainile in san si nu puteam condamna copilul tocmai nascut la o viata anormala .

Luptand si fiind convinsa ca acest copil poate fi salvat am fost descurajata in n randuri de foarte multi doctori ce mi-au inchis usa in fata .

Pana cand am mers si i-am prezentat cazul si Domnului .Prof.Al.Vlad.Ciurea ce mi-a spus ca este riscanta aceasta operatie dar cu toate acestea el s-a incumetat sa imi opereze pruncul in varsta de doar trei luni.

Plina de emotii am asteptat ca aceasta operatie sa i-a sfarsit.La iesirea din sala de operatii nu stiam ce sa cred si speram ca domnul profesor va realiza o operatie reusita

Nu stiu de ce m-am putut indoi de profesionalismul si de competenta domnului profesor fiindca dupa operatie am reusit sa imi strang copilul in brate si l-am putut vedea fara acea malformatie urata.Asadar domnul profesor s-a dovedit a fi un inger al copilului meu.

De ce il consider un inger fiindca acel copil de la acea interventie chirurgicala s-a bucurat de o viata absolut normala ba dimpotriva acea problema ce a avut-o nu i-a afectat intelectul sau locomotia.

Dupa 12 ani m-am intors la domnul profesor ,copilul avea o tumora urata si hidrocefalie.Exact ca si data trecuta domnul Profesor Ciurea s-a dovedit din nou a fii ingerul videcator al copilului meu ,impreuna cu echipa dumnealui salvandu-mi copilul si acum.

Operatia de tumora a fost o operatie foarte dificila ce a durat 7 ore.Copilul avea o vascularizare puternica si am fost avertizata ca in timpul operatiei el poate face hemoragie interna..

Asa cum se anticipase hemoragia a pornit in timpul operatiei dar domnul Profesor Ciurea impreuna cu domnul Doctor .Talianu Dacian cu profesionalism si credinta in Dumnezeu au reusit ,si-au oprit hemoragia ,salvandu-mi copilul.

Spun cu credinta in Dumnezeu deoarece pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist domnul Prof.Ciurea .are si multa credinta in Dumnezeu..Cand a iesit din sala de operatie era obosit si plin de sudoare ,eu i-am multumit si i-am spus ca este un ,,Dumnezeu" pentru copilul meu si il voi cita pe Domnul profesor la raspunsul care mi l-a dat ,,Dumnezeu este unul singur,fac si eu tot ce pot dar nu sunt Dumnezeu" .

Dupa operatie copilul si-a revenit repede ,nu a stat la terapie intensiva decat pana a doua zi .

Datorita domnului Prof.Alexandru.Vl.Ciurea copilul mi-a fost salvat din nou..Avem tei ani de la operatie si copilul este bine .Situatia scolara fiind buna ,el se poate acum bucura de o viata normala.Toate meritele le datorez Domnului Prof.Ciurea si echipei sale.

Asemenea oameni ar trebui respectati iar acest mare geniu al neoruchirurgiei ar trebui clonat o asemenea capacitate se naste o data la 1000 de ani

Va multumesc din tot sufletul si ma rog pentru sanatatea dumneavoastra ca sa puteti salva pe toti copiii.

Niciun comentariu: