duminică, 23 mai 2010

Pacientii Multumesc: Cioroiu Costinel

Poveste cu happy end.

Asa este frumos, ca toate povestile sa se termine cu un final fericit.

Doar ca eu nu voi povesti ci voi relata pe scurt prin ce momente am trecut iar rezultatul este unul cu happy-end.

Ma numesc Cioroiu Costinel si sunt din Constanta, am o sotie si 2 copii, baieti-bineinteles.

Sfarsitul anului 2009 m-a lasat cu o durere de cap care nu vroia sa treaca cu nici un medicament. Au trecut 2, 3 saptamani si am inceput sa imi pun intrebari, oare ce se intampla cu mine. Momentul era oricum plin de agitatie deoarece se apropiau sarbatorile de iarna, pregatiri, cadouri, ...

In urma consultatiilor primesc trimiterea catre RMN.

Si iata vine momentul adevarului, 04.01.2010, dupaamiaza, chiar daca m-a durut capul toata ziua si am fost si la munca: rezultat RMN un chist arahnoidian de toata frumusetea de 6 cm diamentrul plus un hematom.

Nu cred ca vreti sa stiti ce trairi sunt la primirea acestui diagnostic.

In urma reuniunii de familie s-a luat hotararea sa ajung a 2-a zi la Bucuresti.

Cand ai o problema dificila tot ce iti doresti este sa ajungi sa fii ajutat de cel mai bun astfel incat sa ai rezultatul cel mai bun posibil, asa am ajuns la usa cabinetului domnului profesor A.V. Ciurea, la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti - cel mai bun profesor de neurochirurgie din Romania (asa a fost caracterizat de persoanele care m-au indrumat) si asa a si fost.

Intrebarea mare pentru mine a fost oare cum sa ajung sa fiu consultat de o asemenea persoana "fara sa am intrare" - SIMPLU - trebuie sa ai trimitere de la un medic specialist si sa te asezi la coada la usa cabinetului si sigur vei avea ocazia sa fii consultat de domnul profesor.

Pana aici toate cele bune, in urma consultatiei la dl. profesor m-am internat in spital pe 05.01.2010 iar pe 08.01.2010 am fost operat de dl. profesor si inca 2 doctori.

Surprinzator sa afli acest lucru, dar si mai surprinzator este sa afli cum o mana de oameni reusesc sa aiba foarte multe rezultate bune dupa operatii, iar majoritatea dintre ei sunt in jur de 40 de ani.

Apropo, acesti oameni fac operatii doar pe creier si pe coloana vertebrala.

Singurul lucru care conteaza pentru acesti oameni este viata oamenilor care ajung acolo iar operatiile care la fac sunt in functie de urgente.

Eu am trait aceste clipe in spital si am inteles acest lucru.

Acum sunt acasa alaturi de sotie si de cei doi baieti, chiar am primit unde verde de la dl. profesor ca pot incepe munca treptat. Incet, incet intru in normal. Suna foarte bine. Recuperarea mea merge bine.
Important este sa fim optimisti si sa luptam pentru ceea ce vrem de la viata.

Eu asa am facut alaturi de familia mea si cu sprijinul tuturor prietenilor mei.

Va multumesc domnule profesor!!!

3 comentarii:

Daniela Cucu - Ploiesti spunea...

Sunt o pacienta a d-lui dr., care ma cunoaste de aproape 34 de ani si nu pot sa nu remarc faptul ca sunteti singurul pacient,dintre cei care acceseaza acest blog, care a sesizat faptul ca dl. prof. dr. implineste 70 de ani.Nu ne vine sa credeam, dar, din pacate, timpul a trecut si peste dansul, ca si peste noi. Acum... 34 de ani, cand am avut ocazia de a-l cunoaste, in calitate da pacient mic copil, in varsta de doi anisori, dansul avea varsta pe care o am eu acum, adica 36 de ani si era si atunci, ca si acum, UN FENOMEN IN LUMEA MEDICALA. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si s-o tina tot asa!SUCCES "BATRANE" CIUREA, PE MAI DEPARTE!

Anonim spunea...

pacat,mare pacat,dl.dr.prof.ciurea implineste 70 de ani si degeaba pentru ca nici acum nu stie ca o tumora in regiunea cervicala necesita un rmn si pe coloana ca sa nu mai spun ca te trimite acasa spunandu-ti ca nu ai nimic cu metastaze pt ca nu stie sa recomande un rmn.

Anonim spunea...

ma numesc Radulescu sufar de meningiom microchistic care regidiveaza dde la varsta de 14 ani.am fost operat de catre domnul profesor si echipa dansului in anul 1978 operatia avand un real succes.In iunie 2010 am fost operat din nou de acelasi doctor profesor ALEXANDRU VLAD CIUREA impreuna cu domnul doctor TASCU de aceasta data fiind diagnosticat cu exafthmie ochi stang si de aceasta data operatia a fost reusita.Imi exprim multumirile si toata consideratia fata de acest mare OM dl dr CIUREA VLAD care pot spune mi-a redat viata.Va doresc multa sanatate pentru a da viata si fericire multor oameni care va vor solicita in momentele de cumpana din viata lor.
cu multa stima si respect radulescu din Bucuresti