luni, 21 februarie 2011

Pacientii Multumesc:Trusca Mariana

Ma numesc Trusca Mariana si am 64 ani .
Acum 2 ani m-am internat la Spitalul Clinic de Urgenta “ Bagdasar Arseni “ cu diagnostic de nevralgie trigemeni
.
Urmare efectuarii unor investigatii riguroase si a RMN-ului ( la centrul cu aparatura ultraperformanta “ Promedical Proffesional Center “ ) rezultatul : tumora epidermoidala cu dimensiuni 42 mm AP , 68 mm in ax transversal si 42 mm in ax cranio – candal .
Daca pentru unii :
- timpul inseamna bani
- pentru medici inseamna vieti .

Ca urmare acestui rezultat Dl. Profesor Doctor A.V.Ciurea decide iminenta interventie chirurgicala .
Urmare : evolutie postoperatorie favorabila , vindecat chirurgical , ameliorat neurologic .

Pentru mine redarea si continuarea unei vieti normale si sanatoase o datorez excelentului Prof.Dr.neurochirurg cu maini de aur A.V.CIUREA , si a celor care il urmeaza cu talentul si daruirea de sine in actul medical , medic specialist Dacian Talianu si medic resident Claudiu Palade .

Eu si familia mea nu putem spune decat multumim , multumim , multumim pentru o viata intreaga .

Multumesc din suflet si celor fara de care actul medical nu ar fi intreg – intreaga echipa de medici , asistente si infirmiere – acei oameni cu suflet mare si maini de aur cu care e inconjurat super-eroul ( pentru mine) PROFESOR DOCTOR A.V.CIUREA .

2 comentarii:

Daniela Cucu spunea...

Nu cred ca exista in vocabularul limbii romane, un cuvant care sa caracterizeze pe DL. PROF. DR. CIUREA. Dvs. i-ati spus "SUPER-EROU". Eu i-am spus doar atat: "Nenea Doctor care mi-a vindecat buba la cap", acum...34 de ani. TRAIESC DATORITA ACESTUI EROU, GANDESC DATORITA ACESTUI DUMNEZEU AL NEUROCHIRURGIEI. Oare se poate descrie in cuvinte, ceea ce a facut acest OM, de-a lungul vietii sale profesionale, pentru noi, muritorii de rand? Peste 40 de ani de cariera, 40 de ani plini de numeroase obstacole, pe plan profesional, cu numeroase suisuri si coborasuri, dar DANSUL TOT ACOLO PE POSTAMENT, SE AFLA! Nu
l-au doborat nici greutatile vietii personale (si, din pacate, au fost o gramada), nici problemele intampinate pe plan profesional, nici criticile anumitor persoane! NU L-A DOBORAT NIMIC SI NU-L VOR DOBORA NICIODATA! De ce oare? Pentru ca CINEVA, ACOLO SUS, IL IUBESTE SI IL OCROTESTE! DUMNEZEU IL IUBESTE, IL OCROTESTE SI IL VEGHEAZA IN CONTINUARE. DANSUL ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU PE PAMANT, care sa ne aline suferinta si sa ne mangaie creierele, la propriu! A fost un tanar fermecator, foarte ambitios, perseverent cu el insusi, care, numai prin efortul sau propriu, a reusit sa ajunga ceea ce si-a propus: DUMNEZEUL NEUROCHIRURGIEI ROMANESTI!Iar DUMNEZEU E UNIC! Sa-i dea Dumnezeu, multa sanatate si putere de munca, in continuare! E un fenomen UNIC pentru statul roman! Dar numai Dumnezeu stie asta! E ajutorul SAU de nadejde, in misiunea nobila pe care o indeplineste pe Pamant: de a ne salva viata! Inca o data, FELICITARI DOMNULE PROFESOR, PENTRU CONSECVENTA, PENTRU AMBITIE, PENTRU PERSEVERENTA, PENTRU TOT!

Cu veneratie,
Daniela Cucu din Ploiesti

Daniela Cucu din Ploiesti spunea...

Prof. Dr,. Ciurea nu este numai pentru dvs. "SUPER EROUL", asa cum l-ati numit dvs. ESTE EROUL NOSTRU, AL TUTUROR ACELORA PE CARE I-A SALVAT, de-a lungul carierei sale. Merita toata slava noastra, exact asa cum dam slava EROILOR NEAMULUI ROMANESC, care s-au sacrificat de-a lungul timpului, pentru binele nostru , al poporului roman. Dansul este UN ALTFEL DE EROU, UN EROU care ne-a dat sansa de a duce o viata normala, UN EROU CARE CONSTITUIE UN EXEMPLU DESAVARSIT PENTRU TINERII DIN ZIUA DE AZI. Si merita din plin titulatura de EROU! SLAVA ACESTUI EROU AL MEDICINII ROMANESTI!