luni, 19 martie 2012

Pacientii Multumesc: Dutu Stefania

Portret de inger,

Poveştile spun că un înger este o făptură divină cu aripi şi aură, care te veghează de aproape.Eu una vreau să vă spun că am trăit o experientă unică legată de un înger cu chip de om pe care Dumnezeu l-a trimis să-mi redea şansa la viaţă.

Nu vreau să sune pompos sau câtuşi de puţin fals, dar Domnul Profesor Doctor Vlad Alexandru Ciurea este un om cu un har special pe care îl împărtăşeşte cu drag tuturor celor care îi trec pragul. Un profesionist desăvârşit dânsul îţi întinde o punte nevăzută şi te invită să-ţi abandonezi temerile şi îndoielile pentru noul drum pe care vei porni. Căldura pe care o emană acest om te învăluie şi te laşi pur şi simplu sedus de ea. Temătoare la început , deoarece diagnosticul meu părea unul dur - meningiom de teacă a nervului optic – am păşit în cabinet unde am fost informată în amănunt despre toţi paşii aceastei intervenţii.

Jovial şi plin de bucurie Domnul Profesor mi-a explicat că eşecul nu există în vocabularul dânsului, aşa că după câteva zile, în urma unei operaţii delicate, destinul meu s-a schimbat total. Alături de dânsul, a fost şi echipa excepţională de medici formată din: dr.Nuţeanu Liviu, dr.Rizea şi d-na dr. anestezist Bărbulescu care pe toată durata recuperării, m-a înconjurat cu cea mai mare grijă şi afecţiune.In pofida unui program prelungit care începea dimineaţa la ora 7 şi se încheia seara la aceeaşi oră, Profesor Doctor V. A. Ciurea, a ştiut mereu să ne aline suferinţa fie ea fizică sau sufletească.Mulţumirile mele nu ar fi niciodată de ajuns, aşa că îl voi pomeni în toate rugăciunile mele şi voi povesti tuturor că un “înger “m-a vegheat în orele mele de grea cumpănă.


Cu respect etern,

Dutu Stefania – o invingătoare

2 comentarii:

Daniela Cucu din Ploiesti spunea...

INGER cu chip de OM? Cred ca mai degraba DUMNEZEU! INGERASUL acesta, cu chip de om, m-a calauzit in viata, mi-a dat speranta ca pot trai!NICIODATA NU II POT MULTUMI!E INGERUL MEU PAZITOR! NU SE AFLA SUS, PRINTRE STELE (SLAVA DOMNULUI CA SE AFLA PRINTRE NOI!), ci se afla undeva, in inima mea!E DL. PROF. DR. CIUREA!E VIATA MEA! SUNT VIATA SA!L-am cunoscut acum aproape 35 de ani si de atunci, pot spune ca IL VENEREZ! ORICE AS FACE, NU-L VOI UITA, TOATA VIATA MEA, PE DL. PROF. DR. CIUREA, care mi-a salvat viata...acum...35 de ani!

Anonim spunea...

Am ajuns la profesorul Alexandru Vlad Ciurea cu sotia mea cu un diagnostic cumplit.TOMORA IN INTERIORUL CREIERULUI.Totul s-a petrecut cu o repezeciune uimitoare si nici nu realizasem diagnosticul.Dl.profesor ne-a incurajat si ne-a dat speranta ca se poate si in ROMANIA.Acest om (pt. ca in primul rand este om in adevaratul sens al cuvantului)isi cantereste cuvintele in TONE DE AUR iar cuvintele lui au alinat durerea si suferinta familiei mele si mainile lui au vindecat-o pe sotia mea.In urma unei interventii chirurgicale de durata ce a avut loc pe 15 februarie sotia mea a scapat de problemele ce ne-au macinat, iar acum pot sa spun ca bucuria a ajuns din nou si in casa noastra.Tot timpul am fost sfatuit de acest CRESTIN,PROF.A.V.CIUREA sa multumesc lui DUMNEZEU.Am multumit dar vreau sa multumesc pe aceasta cale,posibilitate creata tot de DUMNEZEU, si Domnului profesor A.V.CIUREA si echipei medicale pe care a condus-o ,DR.NUTEANU,RIZEA,BARDULESCU.
Cuvintele sunt de prisos DUMNEZEU sa va ajute,sa va dea putere sa NU PLECATI DIN ROMANIA pt. ca noi,ROMANII, avem nevoie de DVS.
De la FAM GAVA numai cuvinte la superlativ!!!