marți, 1 iunie 2010

Pacientii Multumesc: Bratu Nicoleta

Buna seara!
Ma numesc Bratu Nicoleta,am 20 de ani si sunt din Bucuresti.

La nastere am primit nota 8.Desi m-am dezvoltat normal am mers in picioare destul de tarziu cam pe la 4 ani si am inceput sa vorbesc pe la 5 ani. Am mers la multi specialisti dar abia in anul 1995 in urma unui examen tomograf s-a aflat ca am Hidrocefalie.Atunci medicul meu neuropsihiatric ne-a recomandat spitalul Bagdasar Arseni,chiar d-na doctor a mers impreuna cu noi la spital si i-a expus cazul meu d-nului profesor A.V.Ciurea.

D-nu profesor ne-a confirmat inca o data ca am Hidrocefalie de presiune medic.
In data de 7 noiembrie 1995 d-nu profesor impreuna cu echipa s-a m-au operat si mi-au pus o valva Holter de presiune medic si o tubulatura ventriculo peritoneama.
Am efectuat controale periodice din 3 in 3 luni apoi din 6 in 6 luni si in 1999 mi s-a efectuat o reviziuire de dren.

Acum vin in fiecare an la control si sa stiti ca ma simt foarte bine si foarte multa lume se mira cum da arat asa de bine.Desi aceasta Hidrocefalie,mi-a afectat psihicul,eu am mers la o scoala speciala,iar acum nu-mi gasesc nicaieri de lucru.Eu si familia mea suntem multumiti ca nu arat ca un monstru.

Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc d-uli profesor A.V.Ciurea.

Va multumesc!

3 comentarii:

Daniela spunea...

Draga Nicoleta
Sunt o veche pacienta a dl. prof.dr. Ciurea, operata de hidrocefalie la varsta de doi ani. Acum am 36 de ani si timp de 34 de ani(!!!!!), nu am mai suferit nicio interventie neurochirurgicala pentru revizuirea drenului. Eu am drenaj ventriculo cardiac, care nu se mai practica in prezent, dar care m-a ajutat sa duc o viata absolut normala din toate punctele de vedere. Tot ce pot spune este ca DANSUL REPREZINTA PENTRU MINE, UN PARINTE DEOARECE M-A AJUTAT SA DEVIN CINEVA IN VIATA SI SA MERG CU FRUNTEA SUS, MAI DEPARTE. Mai adaug faptul ca in luna august, va implini 70 de ani (!!!!). Iti vine sa crezi ca il cunosc de 34 de ani si ca atunci cand l-am cunoscut, avea varsta pe care o am eu acum (36 de ani)? Inchei acest mesaj urandu-ti toate cele bune si AI INCREDERE IN ACEST OM! NE VREA BINELE TUTUROR PACIENTILOR SAI! ESTE UN ADEVARAT FENOMEN PENTRU ROMANIA DE AZI, CAND TOTI SE GANDESC NUMAI LA EI SI NIMENI NU S EMAI GANDESTE LA SEMENII SAI!

Daniela Cucu spunea...

Draga Nicoleta,
Eu sunt o pacienta a dl. prof. dr. Ciurea, care am fost operata de hidrocefalie,in regim de urgenta, la varsta de doi ani. Acum am aproape... 36 de ani si de circa 34 de ani, NU AM AVUT ABSOLUT NICIO PROBLEMA. Sfatul meu, ca o veche pacienta a dl. prof. dr. Ciurea, este sa urmezi cu strictete sfaturile date de dansul. Nici eu nu sunt un monstru, cum spui tu, dar oricum, am capul putin mai mare decat este normal. Important este ca nu mi-a fost afectat in niciun fel intelectul. Am absolvit un liceu, o facultate si chiar un master, in niste scoli pentru copii normali. Eu iti doresc multa sanatate si pastreaza legatura cu dl. prof. dr. Ciurea!

Daniela Cucu spunea...

Draga Nicoleta
Si eu sunt la fel ca tine, doar ca drenajul meu este ventriculo cardiac. Desi am capul mai mare decat este normal, nu arat ca un monstru. Am absolvit scoli pentru copii normali, si nu putine, pot spune, ajungand pana la nivelul unui masterat. Sfatul meu este sa fii increzatoare in tine, sa fii curajoasa, sa nu iei in seama toate glumele de prost gust ale unora dintre noi si sa mergi mai departe. Eu...de 34 de ani de la interventia neurochirurgicala, duc o viata absolut normala, din toate punctele de vedere. Doar capul mai mare putin ma da de gol ca am hidrocefalie. Nu arat ca un monstru, dar nici ca un fotomodel. Ai incredere in tine si vei reusi!Iti urez succes. Si inca ceva: Ai incredere in OMUL CARE TI-A SALVAT VIATA! PASTREAZA LEGATURA CU DANSUL! ESTE O SOMITATE IN DOMENIUL NEUROCHIRURGIEI!