marți, 1 iunie 2010

Pacientii Multumesc: Vasile Onigas

21 mai 2010

Stimate Domnule Profesor Dr. Alexandru Vlad Ciurea,

Deşi împrejurările în care v-am cunoscut nu au fost deloc faste pentru mine, datorită faptelor Dvs. profesionale simţim datoria să vă scriem aceste rânduri, pe care dorim să le primiţi cu sinceritatea lor cu tot.

Fiica noastră, A.O., de doar 26 de ani, după încheierea studiilor şi a unui masterat, a fost angajată la o firmă din Bucureşti. Cauzele care au dus la declanşarea unui accident vascular pe creier încă ne sunt necunoscute; pot fi multe, poate fi doar una. În urmă cu mai bine de o lună de zile, A. reclama dureri de cap şi ameţeli. Aceste disconforturi fizice le-a pus pe seama activităţii ei zilnice, dar cu siguranţă au fost judecate astfel doar ca impresie. În momentul în care, consultând un medic, a aflat că de fapt are o tumoare pe creier, totul în jurul ei s-a schimbat. Faptul că au fost apelaţi pentru acest caz şi medici din Germania iar aceştia au declarat că Dvs., de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, sunteţi cel mai competent pentru intervenţie în astfel de afecţiuni - grave afecţiune în cazul fiicei noastre - iar apoi intervenţia Dvs. chirurgicală dovedindu-se uimitoare şi salvatoare, desigur, ne determină să scriem aceste rânduri.

De aceea, Domnule profesor dr. A.V.Ciurea, vă rugăm să primiţi gratitudinea noastră şi să transmiteţi echipei Dvs. de medici specialişti caldele noastre mulţumiri: dr. primar Alexandru Taşcu, dr. Iulia Vapor, anestezistei D-na dr. Radoslav, asitentei şefe Paula, şi doamnei Nuşa, care ne-a ajutat cu multe sfaturi utile, de fapt întregului personal medical din jurul Dvs.

Acum fiica noastră se simte bine.

Va mulţumim din inimi.

Vasile Onigaş
Bistriţa

Niciun comentariu: